Hyben (Rosa Canina) - Økologisk

Hybenolie og dens fordele har længe været kendt i den økologiske skønhedsverden som en vidunder-ingrediens. Det er først for nylig, at den almindelige skønhedsverden, har fået øjnene op for kræfterne i hyben. Til at nære huden og til at give den glød. En glød som ikke kan skabes i et laboratorie.

Historien om brug af hybenolie i skønhedspleje, går helt tilbage til det gamle egypten. Her brugte kvinderne koldpressede kerneolier for at behandle en lang række hudproblematikker. Der er også fundet beviser for brug af hybenolie blandt maya-folket og i nordamerikanske indianer kulturer. Nyere kulturer har også spist hyben som et supplement. De har fjernet kernerne og spist frugten enten rå eller som sirup.  

I dag ved vi, at det er hybens antiinflammatoriske og antioxidant egenskaber, der gør dem så effektive. Huden revitaliseres helt naturligt, bliver blød og glat. Deres regenerative formåen afhjælper ved ardannelse (efter f.eks. akne) og jævner hudtonen. 

Hvad gør hyben så kraftfulde? For det første er de fulde af fantastiske phytosteroler (plantekolesterol – gode kolesteroler!). De tilskynder kollagenproduktionen i huden, hvilket vi har mere og mere brug for med alderen. Kollagenproduktionen i huden daler med alderen og ændrer hudens struktur. Kollagenen er også ret udsat ved for meget soldyrkelse. Phytosterolerne er også forstadier af hormoner, der har en række positive virkninger på huden. Kollagensyntese, celledeling, barrieredannelse og dermed forebyggelse af fugttab, er alle drevet af phytosteroler. 

For det andet har hyben et højt indhold af naturlige omega fedtsyrer (3, 6 og 9). De hjælper med at understøtte hudens struktur på en meget hud-forenelig, hudvenlig måde. Omega 3 (linolensyre) og Omega 6 (linolsyre) er vigtige faktorer i forhold til at reducere både ardannelse og betændelse. Denne stærke antiinflammatoriske formåen er et andet kraftigt våben i hybens anti-aging arsenal.

Oven i det, har hyben et højt C-vitamin indhold. En vigtig ingrediens i forhold til at reparere huden. Det er et antioxidant og stimulerer produktionen af ​​kollagen. 

Helt enkelt betyder dette alt, at hyben har en sammensætning der gør dem fantastisk som naturlig anti-age ingrediens, der giver liv og glød. Hybenolie er let og absorberes nemt, hvilket gør den ideel til mange forskellige hudtyper. 

Men ikke alle hybenolier eller ekstrakter er lavet ens. Vi mener at den bedste måde at udnytte hybens mange fordele på, er med et ’superkritisk CO2-ekstrakt’ - en banebrydende ’grøn’ metode til ekstraktion af hybenolie. Derved koncentreres fordelene mange gange og det bevarer de aktive komponenter intakte. Forskning har vist, at de essentielle fedtsyrer i vores CO2-ekstrakt hjælper til at dæmpe inflammation, mens phytosterolerne arbejder for at understøtte hudens struktur, der er afgørende for anti-aging. Sidst, men ikke mindst, så kig efter økologiske hybenolier. Forskning viser, at økologisk dyrket frugt har betydeligt højere niveauer af antioxidant vitaminer, der hjælper med at beskytte huden mod skade fra frie radikaler - end ikke-økologisk.

RETUR TIL OVERSIGTEN

 

DER ER HYBEN I FØLGENDE ODYLIQUE PRODUKTER:

Superfruit Concentrate

Timeless Rose Moisturiser