Er skaden sket? Råd ved solskoldning

Har du opholdt dig lidt for længe under solen og har du fået en let rødmen, er det nok at bruge Odyliques Tropical Bliss Body Silk. Det er en bodylotion, der doubler som after sun. Den er fyldt med vitaminer og fugt, og ikke mindst aloe vera saft, som køler og plejer. Sammen med plante glyceriner, holder den fugten i huden.

Hvis du har fået lidt mere end en let rødmen, kan du forsøge dig med Odyliques Spot-on Serum. Et produkt med mange anvendelsesmuligheder. Den vil køle området og virke helende og antibakterielt.


SolskoldningEr skaden sket, har huden brug for lidt ekstra kærlighed den næste tid. Når rødmen har lagt sig, så gå endelig i gang med ekstra fugt og ekstra plejende cremer. Her kan vi anbefale Odyliques Repair Lotion, som bland andet, er for at afhjælpe tør og ødelagt hud. Den lindrer også irriteret hud og ved soleksem.
Huden har en cyklus på 28 dage for at regenerere, så bliv endelig ved med den ekstra pleje, i den periode.


Vær forsigtig med at skrubbe huden, hvor den skaller af. Den skadede hud lige under, er meget sart. Vent lidt med at hjælpe de døde hudceller videre, for ikke at genere huden. Brug en mild og plejende scrub på våd hud, når tiden er kommet til en gang peeling.

Odyliques
Coconut Candy Scrub giver både fugt og pleje til huden, samtidig med at den fjerner de døde hudceller og frisker huden op.

Ekstra fugtpleje til huden fåes både med Odylique Toning Fruit Butter og Odylique Ultra Rich Balm.