Odylique

Odylique Avocado 24-hour Replenishing Cream

kr.220.00
Odylique

Odylique Avocado 24-hour Replenishing Cream

kr.220.00

50 ml

En nærende natcreme eller en mere fyldig dagcreme, som er lavet til dig, der har brug for en lidt federe creme end Odylique Timeless Rose Moisturiser. Anbefales til normal-tør hud og til den mere modne hud.

100% naturlig, 94% økologisk

Velegnet til Veganere

Produktet tilbyder en række egenskaber for at imødegå de udfordringer en normal-tør og en moden hud har. Med naturens egne redskaber, glattes de fine linier, og regenerationen af hudens celler hjælpes på vej. Alle ingredienser i Avocado 24-hour Replenishing Cream er af naturlig og økologisk oprindelse, ligesom i alle andre af Odyliques produkter, og er samtidig behandlet så nænsomt som muligt i processen til at blive til det færdige produkt. Dette gør at planterne og urternes unikke egenskaber er blevet bevaret, og kan udføre deres små mirakler.

Den koldpressede avocado-olie og jomfru olivenolien, sørger for at huden bliver tilført mineraler, antioxidanter og protein.

En skøn blanding af essentielle olier sørger for celleregenerationen og er samtidig afslappende for huden og sanserne. Den modne hud har brug for noget kollagen-stimulerende, og til det er der kommet havtorn i produktet.

I det hele taget en ansigtscreme som er rig på fugtgivere og reparerende planteingredienser.

Absorberes af huden uden at efterlade den skinnende.

Cremen kan kombineres med Odylique Organic Superfruit Concentrate, for at øge mængden af fugt til huden, samt cellefornyelsen.

Produceret i Mildenhall, England


Indhold:
INCI indhold: Aqua, Persea gratissima oil*, Olea europaea fruit oil*, Butryospermum parkii butter*, Glycerine**, Cetearyl alcohol, Hippophae rhamnoides fruit extract*, Cetearyl glucoside, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Equisetum arvense extract*, Boswelia carterii oil, Citrus aurantium bergamia fruit oil*, Citrus sinensis peel oil expressed*, Lavandula angustifolia oil*, Cananga odorata flower oil*, Alcohol*, Lactic acid, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sodium lauroyl lactylate, Xanthan gum, limonene* & linalool* (in the essential oils)

På dansk
: Aloe Vera saft*, koldpresset Avocadoolie*, Ekstra jomfru olivenolie*, rå Fairtrade sheasmør*, Paderokke*, Rosmarin*, Havtorn*, Glycerin (ikke fra palmetræ)**, essentielle olier af Bergamotte* (uden bergapten), Frankincense*, Lavendel*, Appelsin (sød)* og Ylang Ylang*, fugtgivere og emulgatorer af planteoprindelse, alkohol af sukkerrør (der er ikke tilsat alkohol til produktet – der er en meget lille andel af organisk alkohol rest i en af ingredienserne; en biodynamisk urtetinktur. Ved lov skal denne opgives på produktet).
* Økologisk dyrket og produceret ** Økologisk oprindelse (total 94,13%)

This product is currently unavailable. You may send us an inquiry about it.