Odylique

3 in 1 Maca Mask - Ansigtsmaske

kr.185.00
Odylique

3 in 1 Maca Mask - Ansigtsmaske

kr.185.00

48 g

En både dybderensende, eksfolierende og vitaliserende ansigtsmaske

100% naturlig, 40% økologisk

Velegnet til Veganere

Denne bland-selv ansigtsmaske, efterlader din hud glat og med en dejlig glød. Den giver nyt liv til en træt hud, renser i dybden og eksfolierer huden blidt. Hele 3 ting i et og samme produkt.

Du kan customise masken og blande den med lige det du syntes. Den kan blandes med vand, med yoghurt eller med en af Odyliques Super Tonics. Ved at blande med yoghurt eller Odylique Super Tonics i stedet for vand, opnår du en bedre syrebalance til huden. Brug Citrus Tonic’en hvis du har fedtet eller kombinationshud, Rose Tonic’en eller yoghurt, hvis du har tør eller moden hud. Yoghurten giver masken en god tekstur.

Masken passer til alle hudtyper, også hvis du har sensitiv hud.

Lad masken virke i 15-20 minutter, før den vaskes af med lunken vand. Brug den gerne 1-2 gange om ugen, hvis du har tendens til fedtet hud eller kombinationshud. Ved normal til tør hud, anbefales det at bruge den 2-4 gange om måneden og bare en enkelt gang om måneden ved tør og moden hud.

Der er pulver i ’3 in 1 Maca Mask’ til ca. 15 behandlinger (ansigt og hals). Du kan også vælge at lave en minibehandling på udvalgte områder.

Grønt og hvidt mineralsk ler, giver en mild og dybdegående rens, som trækker urenhederne ud og mindsker porerne. Baobab frugten genoplader huden med vitale vitaminer og mineraler. Sukkerrør (Fairtrade) og havre sørger for en nænsom eksfoliering, og giver en glat og smukt poleret hud, mens Maca’en yderligere revitaliserer og fornyer huden med essentielle aminosyrer og mineraler.

Indeholder mere end 60 mineraler, vitaminer og aminosyrer.

Produceret i Mildenhall, England


Indhold:

INCI indhold: : Illite, Avena sativa extract*, Kaolin, Saccharum officinarum extract*F, Lepidium meyenii extract*, Adansonia digitata extract*, Mentha piperita oil*, Myrtus communis oil*

På simpelt dansk: Grønt og hvidt mineralsk ler, Ekstrakter af Macarod*, Baobabfrugt*, Sukkerrør *F, Essentielle olier af Mynte og Myrte*

Indeholder 60% mineraler (som ikke må tælles med i økologisk indhold). F Ingredienser lever op til Fairtrade Standards, minimum 5%

This product is currently unavailable. You may send us an inquiry about it.