Odylique

Økologisk Solcreme faktor 30 (50 ml)

kr.129.00
Odylique

Økologisk Solcreme faktor 30 (50 ml)

kr.129.00

50 ml (fåes også i 100 ml)

En effektiv og plejende solcreme med faktor 30 beskyttelse. Til krop og ansigt, til hele familien også baby. Egnet til alle hudtyper, også sensitiv hud.

100% naturlig, 76% økologisk

Velegnet til Veganere

Solcremen tilbyder en unik tredobbelt beskyttelse: Bredspektret UVA, UVB i faktor 30 og kraftfulde økologiske antioxidanter til bekæmpelse af de frie radikaler.

Den giver din hud aktiv pleje med hud-venlig zinkoxid, og sammen med ni af de allerbedste økologiske planter, inklusive karanja frø og Fairtrade rå sheasmør, sørger den for at genoprette og lindre. Solcremen indeholder specielle ekstrakter af kamille, rosmarin og havtorn, der er tilsat for at berolige huden og modvirke de skadelige effekter af solen med en powerpack af antioxidanter.

Virker omgående og beskytter fra det øjeblik solcremen bliver påført. Det er en ikke-fedtende, let creme, som ikke stopper porerne og som du ikke bliver hvid af.

Ingen nanopartikler – ingen silicone – ingen kunstige UV filtre, konservering, duft eller farvestoffer.

Og så er det den første solcreme nogensinde, der både er godkendt af Fairtraide Foundation OG er økologisk certificeret.


After-sun lotion - Odylique Tropical Bliss fungerer både som kropslotion og som after-sun.

BEMÆRK: Solcreme kan ved direkte kontakt give pletter på hvidt og lyst tøj. Det bedste du kan gøre for at undgå at din solcreme pletter tøjet, er at vente lidt med at tage tøj på efter at du har taget solcreme på. Vaske hænderne, så du ikke får solcreme på tøj eller andet. Undlad at tage lyst tøj på.

Har du fået pletter på tøjet, så kan du forbehandle pletterne inden vask. Det kan gøres enten ved at lægge tøjet i blød i vaskemiddel eller ved at komme lidt (farveneutralt) opvaskemiddel på pletten. Du kan også forbehandle pletten med bagepulver. Se videolinks til inspiration.


Produceret i Mildenhall, England

Indhold:

INCI indhold: Pongamia glabra seed oil*, Zinc oxide, Butyrospermum parkii butter*F, Silica, Helianthus annuus seed oil*, Euphorbia candelilla cera*, Simmondsia chinensis seed oil, Copernica cerifera*, Hippophae rhamnoides extract*, Chamomilla recutita extract*, Rosmarinus officinalis extract*, Jojoba esters, Polyhydroxystearic acid

På simpelt dansk: Karanjaolie*, zinkoxid (ikke nano), Rå Sheasmør*F, Silica, Solsikkeolie*, Candelillavoks*, Jojoba ekstrakter, Carnaubavoks*, Kamille*, Rosmarin* og ekstrakter af Havtorn* og Amerikansk olie

* Økologisk dyrket og produceret (76% af produktet)
F Ingredienser af Fairtrade standard, minimum 5%


This product is currently unavailable. You may send us an inquiry about it.