Skællende og Kløende Hovedbund

Skællende og Kløende Hovedbund

En skællende, tør hovedbund er ofte et resultat af skader på hovedbunden forårsaget af kemiske irritationsmidler.

En skrap shampoo kan for eksempel beskadige hovedbundens beskyttende fugt- og oliebarriere, og dette gør at andre irritationsmidler absorberes lettere og forårsager, at hovedbunden bliver tør og / eller skællende.

I nogle tilfælde kan hovedbunden blive mere fedtet end tør, men grundårsagen er ofte den samme.

Sensitiv hovedbund er ret almindeligt, og påvirker omkring 40% af befolkningen. Så hvis du hører til i denne gruppe, er du absolut ikke alene.Sådan Behandles en tør Skællende Hovedbund
Hvis din hovedbund har tendens til at være tør, skællende og / eller overdrevent fedtet, så prøv at undgå hårpleje og shampoo, der bruger sulfater, kunstig duft og stærke konserveringsmidler.


Kig i stedet efter en pH-balanceret shampoo, fordi den undgår at forstyrre hovedbundens værdifulde syrekappe (syre-skjold).

Se også efter vigtige ingredienser i din shampoo og hårpleje, der hjælper hovedbunden til at blive sund igen, såsom Kokosolie, Kamille og Aloe Vera.

Odyliques økologiske og naturlige shampoo’er er ideelle til en tør og / eller skællende hovedbund, fordi de er pH-balancerede. De indeholder ingen skrappe kemikalier, men i stedet vigtige ingredienser, der beroliger og giver fugt til håret og hovedbunden.


Andre årsager til en Skællende og Kløende Hovedbund
En skællende og kløende hovedbund kan også være et resultat af en svampeinfektion, som er en almindelig årsag til skæl.

En dejlig, økologisk og naturlig måde at behandle det på, er med Odylique Tea Tree Shampoo.

Tea tree olie har naturlige anti-svampe og antibakterielle egenskaber. Sammen med Aloe Vera og Kokosolie, er det en fantastisk kombination til at fremme en sund hovedbund.

Alle Odyliques shampoo’er er 100% naturlige og økologiske, fri for SLS og alle sulfater, og er balanceret til pH 5,5. Dette hjælper huden til at bevare sin syrekappe intakt.
(Kilde: odylique.co.uk)

Klik her! Odyliques 5-punkts guide til en sund hovedbund - og smukt hår!