Odylique

Gentle Herb Shampoo 500 ml

kr.185.00
Odylique

Gentle Herb Shampoo 500 ml

kr.185.00

Odylique sendes nu fra Frankrig til EU-ordrer. Klik HER for at købe dette produkt på vores franske hjemmeside.

500 ml (fåes også i 200 ml)

En meget mild, kemifri hårshampoo, som er velegnet til alle hårtyper, samt farvet hår.

100% naturlig, 70% økologisk

Velegnet til Veganere

Shampooen er skånsom, men effektiv, og kan bruges af de fleste med meget sart hovedbund, psoriasis eller eksem. Den er uden parfume, sulfater, salt eller andet som kan genere hovedbunden eller huden i ansigtet og på resten af kroppen. Ph-værdien er på 5,5 hvilket svarer til hudens ph-værdi. Et godt valg hvis du har tør og kløende hovedbund. Hvis du har mange skæl, kløe og evt. svamp, så vil vi anbefale Odylique Tea Tree Shampoo.

Efter en kortere tilvænningsperiode, er det som regel ikke nødvendigt at bruge en hårbalsam, da shampooen har plejende egenskaber og skaber en naturlig balance for hovedbund og hårstrå. Dit hår føles blødt, rent og plejet.

Hvis det skulle være nødvendigt eller hvis tørre spidser er et problem, så kan det anbefales at du kommer lidt Odylique Ultra Rich på spidserne inden hårvasken. Ultra Rich'en kan også bruges som hårkur.

Shampooen er uden skummestoffer, hvilket er noget man skal vænne sig til hvis man er vant til en meget skummende shampoo.

Vær opmærksom på at 200 ml udgaven er udstyret med en pumpe, men det er 500 ml udgaven ikke (foto viser 500 ml).

Produceret i Mildenhall, England

Indhold:
INCI indhold: Aqua, Coco glucoside, Cocos nucifera oil*, Sodium lauroyl lactylate, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Chamomilla recutita flower extract*, Equisetum arvense extract*, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Urtica dioica extract*, Glycerine**, Lecithin*, Alcohol*, Levulinic acid, Lactic acid, P-anisic acid, Sodium levulinate, Xanthan gum.

På simpelt dansk:

Aloe Vera saft* Mild rens af kokos og majsglukose, Kokosolie*, Kamille*, Brændenælde*, Padderok* & Rosmarin* urter, Solsikke (ikke-GMO) lecithin*, alkohol fra Sukkerrør* (der er ikke tilsat alkohol til produktet – der er en meget lille andel af organisk alkohol rest i en af ingredienserne; en biodynamisk urtetinktur. Ved lov skal denne opgives på produktet), Emulgatorer af planteoprindelse.
* Økologisk dyrket og produceret ** Økologisk oprindelse (total 70%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt. Du kan sende os en forespørgsel om det.