Odylique

Silk Touch Cleanser

kr.185.00
Odylique

Silk Touch Cleanser

kr.185.00

Odylique sendes nu fra Frankrig til EU-ordrer. Klik HER for at købe dette produkt på vores franske hjemmeside.

95 g

En skånsom ansigtsrens til meget tør og sensitiv hud, samt moden hud. Den tilbyder, udover en grundig rens også ekstra fugtpleje, som især er vigtigt til disse hudtyper. Din hud bliver efterladt med følelsen af at være renset uden følelsen af stram tørhed, men i stedet en fugtet og blød hud.

100% naturlig, 98% økologisk

Velegnet til Veganere

Odylique Silk Touch Cleanser påføres som en gel, der effektivt fjerner alt makeup og diverse urenheder, men føles som en rensemælk når den vaskes af. Den er fri for sulfater og vaskemidler, som har tendens til at irritere huden, og er derfor særdeles velegnet til meget tør og sensitiv hud.

Sensitiv hud skal behandles meget skånsomt og hjælpes på vej mod en naturlig bedre balance. Dette gøres ved at støtte hudens normale beskyttende barriere. En barriere som ikke fungerer optimalt når huden opleves som følsom. Dette gøres blandt andet ved at bruge nogle meget milde produkter, uden irriterende kemi og ved at tilføre masser af fugt, som tilfældet er med denne vaskegele.

Hvis du har moden hud, vil du opleve at den har en udglattende effektIndhold:
INCI indhold: Helianthus annuus seed oil*, Glycerine**, Ricinis communis seed oil*, Aqua, Sucrose laurate, Cananga odorata flower oil*, Lavandula hybrida oil*.

På simpelt dansk:

Koldpresset solsikkeolie*, Glycerin (ikke fra palmetræ)**, Amerikansk olie*, Sukker emulgator, Vand, Essentielle olier af Lavendel* og Ylang Ylang*
*Lavet med økologiske ingredienser **Økologisk oprindelse (total 98,4%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt. Du kan sende os en forespørgsel om det.