Odylique

Superfruit Concentrate, 30 ml

kr.275.00
Odylique

Superfruit Concentrate, 30 ml

kr.275.00

Odylique sendes nu fra Frankrig til EU-ordrer. Klik HER for at købe dette produkt på vores franske hjemmeside.

30 ml

Superfruit Concentrate er en nærende ansigtsolie, der giver din hud fugt og glød. Olien er smækfyldt med antioxidanter, omega fedtsyrer og naturens lille mirakel: phytosteroler. Den tilskynder cellefornyelse og dannelsen af kollagen. Din hud vil takke dig for den!

100% naturlig, 100% økologisk

ALLE HUDTYPER - SENSITIV, TØR, MODEN, KOMBINATIONSHUD

Lavet på superfrugter som hyben, granatæble, havtorn og avocado, som hver især har egenskaber der giver din hud de bedste betingelser. Olien er fyldt med antioxidanter, hele 5 omega fedtsyrer og phytosteroler. Den er cellefornyende, beskytter mod UV-skader, beskytter, reparerer og giver fugt.


Ansigtsolien bruges i hverdagen ovenpå din dagcreme eller natcreme. Bare få dråber ovenpå din creme vil føles som en markant forskel. Din hud vil omgående føles mere fugtet og spændstig, en helt vidunderlig følelse. Olien trækker de plejende ingredienser og fugten fra din ansigtscreme med ned i huden. Den arbejder rigtig godt sammen med både Odylique Timeless Rose Moisturiser og Odylique Avocado 24-hour Replenishing Cream.


Kan bruges i øjenområdet, men vær lidt sparsom med mængden. Brug den også gerne på hals og bryst eller hvor du syntes at din hud trænger til lidt ekstra pleje.


Olien kan også bruges alene som kur. Rens huden for dagens skidt og make-up, masser olien ind i huden indtil den føles mættet og lad den virke natten over (olien kan smitte af på puden, men går af i vask).


De gyldne toner fra hybenolien og havtorn giver din hud en ekstra glød, som både kan understrege en sommerkulør eller give lidt liv til en bleg vinterhud. Den danner en god base for make-up.


Hybenolien er udvundet ved ’superkritisk CO2’. Det, sammen med at bærerne er økologisk dyrkede, giver en bedre olie med højere indhold af de virksomme stoffer.


Produceret i Mildenhall, England

Indhold:
INCI indhold: Persea gratissima fruit oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Rosa canina fruit extract*, Punica granatum seed extract*, Hippophae rhamnoides fruit extract*, Rosmarinus officinalis extract*

På simpelt dansk:
Koldpresset Avocado olie*, Jojoba olie*, koncentrerede ekstrakter af Granatæble*, Hyben*, Rosmarin* og Havtornebær*

* Økologisk dyrket og produceret (100% af produktet) - Velegnet til veganere
Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt. Du kan sende os en forespørgsel om det.